Johda keittiötä tiedolla

Keittiön johtaminen on henkilöstön, vastuullisuuden ja kannattavuuden johtamista tiedolla. Lue vinkit eri osa-alueiden hanskaamiseen!

Keittiön johtaminen 1/1

 • Kohti täydellistä keittiötä

  Keittiön johtaminen on henkilöstön, vastuullisuuden ja kannattavuuden johtamista tiedolla. Keittiötieto auttaa liiketoiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä. Tuottamalla laatua vastuullisesti ja tekemällä hyvää tulosta ravintolatoiminta pysyy kannattavana. Kun keittiökokonaisuus toimii moitteetta, on siellä myös turvallista ja viihtyisää työskennellä.

  Keittiön johtamisen osa-alueet ovat:

  Henkilöstö
  Vastuullisuus
  Kannattavuus

  Ihmiset tekevät keittiön

  Onnelliset keittiöammattilaiset valmistavat ruoan rakkaudella. Hyvällä johtamisella sitoutat henkilökuntasi aina vain parempiin suorituksiin ja pääset tarjoamaan asiakkaillesi elämyksiä. Tyytyväiset asiakkaat ovat sinulle kultaakin kalliimpia.

  Digitaaliset apuvälineet vapauttavat henkilöstön aikaa manuaalisesta paperityöstä, jolloin keittiöammattilaisille jää enemmän aikaa oleelliseen eli parhaiden makujen valmistamiseen.

  Esimerkiksi omavalvonnan voi hoitaa manuaalisesti käsin kirjaamalla tai digitaalisin apuvälinein. Lue lisää omavalvonnasta luvat ja ilmoitukset -osiosta.

  Vastuullista liiketoimintaa

  Vastuullinen ravintola tekee päivittäin pieniä kestävämpiä valintoja. Ruokahävikin minimointi, energiakulutuksen optimointi sekä laadun ja ruokaturvallisuuden varmistaminen ovat peruspilareita, jotka vastuullinen yritys kokee tärkeiksi ja huomioi toiminnassaan päivittäin.

  Kannattavuus

  Johda keittiötäsi tiedolla, älä mututuntumalla. Optimoi ruoanlaittoprosessi siten, että syntyvän hävikin määrä on minimissä. Fredmanin digitaaliset palvelut keittiön johtamiseen auttavat sinua kehittämään liiketoimintaasi entistä kannattavammaksi.

  Haluatko apua:

  Ruokahävikin minimoimisessa?
  Energiankulutuksen optimoinnissa?
  Keittiötiedolla johtamisessa?

  Haluan, että minuun otetaan yhteyttä!