Palvelut ja tuotteet ravintolaan

Lähde makumatkalle Wihurin Metro-tukun kanssa! Wihurin Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 foodservice- ja vähittäiskauppa-asiakkaamme sujuvasta arjesta kautta maan.

Helposti ostamaan

Miten ostan raaka-aineet ravintolaani? 

Laadukkaat raaka-aineet ovat yksi rakastetun ravintolan kulmakivistä. Moni ravintolaa perustava yrittäjä miettiikin, miten ostaa raaka-aineet ravintolaan fiksuimmalla mahdollisella tavalla. 

Me Wihurin Metro-tukussa tarjoamme henkilökohtaista palvelua ja innovatiivisia palveluratkaisuja sekä helppoa asiointia eMetrossa ja Metro-pikatukuissa. 

Käytössäsi ovat myynnin ja valikoimahallinnan ammattilaiset, jotka tuntevat oman asiakasryhmänsä tuotteet, toimintamallin ja erityistarpeet. Kehitämme koko ajan tuotevalikoimaamme ja palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme toiveita ja tarpeita tiiviissä yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Tutustu, miten mm. Wihuri Gastronomie -tuote- ja palveluperheen Wihuri Fresh Cut, Demo Kitchen ja ja Wihuri Wine Academy tuovat lisäarvoa liiketoimintaasi. 

Laaja pikatukkuverkostomme kattaa koko Suomen! Etsi lähin Metro-pikatukkusi tästä. Tervetuloa asiakkaaksemme!   

Luotettavan kumppanin matkassa

Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 horeca-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Palvelemme koko maan kattavan toimitusmyynnin, Metro-pikatukkuverkoston ja emetro.fi:n kautta. 

Meillä on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani.