Kassajärjestelmä

Hyvä kassajärjestelmä mahdollistaa ravintolasi varastovalvonnan ja reaaliaikaisen varastoseurannan, automaattiset saldopäivitykset ja monipuoliset raportointiominaisuudet. Lue lisää kassajärjestelmän valinnasta alta!

Kassa- ja verkkoratkaisut 1/3

 • TUOTE- JA ASIAKASHALLINTA

  Tuotetiedot

  Järjestelmästä löytyvä tuotetieto auttaa palvelemaan asiakastasi paremmin ja auttaa erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa.

  Kokonaisvaltainen kassajärjestelmäratkaisu mahdollistaa jopa ruokalistojen tuotteiden ylläpidon, jolloin voit hyödyntää tietoja toiminnassasi nopeasti ja kätevästi. Saat tarvittavat tuotetiedot kaikille kassoille kerralla. Lisäksi se mahdollistaa hintojen keskitetyn hallinnan.

  Uudet ja poistuvat tuotteet sekä niistä tiedottaminen tarjoilijoille on myös mahdollista. Näin tieto saadaan yhdestä paikasta käyttöön kaikille tarvittaville tahoille.

  Parhaimmillaan järjestelmästä löytyy tieto niin ajantasaisesta varastotilanteesta kuin saatavilla olevista tuotevaihtoehdoista tai ko’oistakin. Kahvila- ja ravintolatuotteiden kohdalla järjestelmä voi listata tiedot niiden sisältämistä raaka-aineista ja allergeeneista sekä tuotteen alkuperästä aina viljelijä-tuottajatasolle asti.

 • VARASTONHALLINTA

  Hyvä kassajärjestelmä mahdollistaa ravintolasi varastovalvonnan ja reaaliaikaisen varastoseurannan.

  Varastosaldo muodostuu kolmesta tekijästä:

  • Vapaa saldo
  • Tilattu tavara
  • Toimittamaton tavara

  Kun ravintolasi varastotilanne on aina ajan tasalla, inventaarion tekeminen tilinpäätöstä varten on nopeaa ja helppoa.

 • TILAAMINEN JA KUORMIEN VASTAANOTTO

  Tavaroiden tilaaminen ja raaka-aineiden hankinta on useamman kerran viikossa tehtävää toimintaa. Toimittajat tarjoavat tilauskanavaksi yleensä verkkokaupan tai verkossa käytettävän tilausportaalin, jonne ravintola tekee tilauksensa. Varastoseurannan vuoksi tilaus pitää tämän jälkeen vielä uudelleen tulouttaa käsin kassajärjestelmään varastosaldon päivittämiseksi.

  Tätä varten on olemassa järjestelmäratkaisuja, joiden avulla päivität ravintolasi varastosaldot automaattisesti. ToimittajaHub on kassajärjestelmään liitettävä palvelu, jonka avulla tavarantoimittajan lähettämä sähköinen kuormakirja luetaan automaattisesti järjestelmään ja varastosaldot päivittyvät ajantasaisiksi. Työaikaa säästyy helposti 4-5 tuntia viikossa ja samalla vältytään kirjausvirheiltä. Kuormakirja huolehtii myös ostohintojen ajantasaisuudesta, jolloin varaston arvo pysyy oikeana.

 • SEURANTA JA RAPORTOINTI

  Raportoinnin rooli toiminnan seurannassa ja suunnittelussa on elintärkeä. Raportointi pystyy kuitenkin tuottamaan vain sellaista tietoa, jota kassajärjestelmä osaa käsitellä ja tuottaa.

  Kassaraportoinnin avulla pysyt kärryillä, mitkä tuotteet menevät kaupaksi ja mitkä ovat tuottoisia tuotteita. Näin saat tärkeää tietoa siitä, mitä tuotteita kannattaa myydä ja millä hinnalla.

  Kassajärjestelmäratkaisua hankkiessasi varmista, että se tarjoaa riittävän laajat ja monipuoliset raportointiominaisuudet liiketoimintasi tueksi.