Palvelut ja tuotteet ravintolaan SWE

Lähde makumatkalle Wihurin Metro-tukun kanssa! Wihurin Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 foodservice- ja vähittäiskauppa-asiakkaamme sujuvasta arjesta kautta maan.

Helposti ostamaan

Hur köper jag råvaror till min restaurang? 

Högklassiga råvaror är en av hörnstenarna för en älskad restaurang. Många företagare som skapar en restaurang funderar över hur de ska köpa råvarorna till restaurangen på ett så smart sätt som möjligt. 

Vi på Wihuri Metro-tukku erbjuder personlig service och innovativa tjänstelösningar samt enkla sätt att utföra ärenden i eMetro och Metro-pikatukku. 

Du har tillgång till proffs på försäljning och utbudshantering som känner till den egna kundgruppens produkter, verksamhetsmodell och specialbehov. Vi utvecklar kontinuerligt vårt produktsortiment och våra tjänster till att svara mot våra kunders önskemål och behov i tätt samarbete med våra samarbetsparter. Bekanta dig med hur bland annat Wihuri Gastronomie-produkt- och servicefamiljens Wihuri Fresh Cut, Demo Kitchen och Wihuri Wine Academy skapar mervärde för din affärsverksamhet. 

Vårt omfattande nätverk av snabbpartiaffärer täcker hela Finland! Sök en Metro-pikatukku närmast dig här. Välkommen som vår kund!   

Tillsammans med en pålitlig partner

Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku är en av Finlands ledande partihandlare inom dagligvarubranschen. Vi tar dagligen hand om cirka 30 000 kunder inom HoReCa-branschen, offentlig förvaltning samt detalj- och servicestationshandeln. Vi betjänar hela landet via vår omfattande leveransförsäljning, nätverket av Metro-pikatukkuaffärer och emetro.fi

Vi har över hundra års erfarenhet av mångsidig partihandel. Vi ingår i den internationellt verksamma Wihuri-koncernen, som är ett finländskt familjebolag. Vår vision är att vara den mest pålitliga samarbetspartnern inom partihandel i Finland.